Basket


Vi laver basketløsninger både i forbindelser med multibaner, og som selvstændige enheder.
I dag anvender vi primært galvaniserede gitterplader og og kurve med galvaniseret kædenet. Dette sikrer en meget lang levetid på enheden.

Beskrivelse

Vi producerer 2 forskellige versioner for basket over håndboldmål. Den ene anvendes hvor der f.eks. er en overbygning over målet, der forhindrer lodretstående stolper, den anden er vores standard, som vi ofte anvender i forbindelse med multibaner, hvor den enten kan stå alene, eller integreres med bander eller gitter.
Der er naturligvis altid et udhæng på 60 cm jf. multibanestandard DS/EN15312+A1.

Vores fritståenden basketstander er baseret på en Ø100 mm stolpe. Dette betyder, en enkelt montage. Man støber røret, venter på at betonen hærdner, og da røret er rundt, er det efterfølgende nemt at placere kurven i den korrekte position og højde (vi tilbyder en montagering, der gør montagen endnu nemmere).
Standeren kan anvendes fritstående, men kan også integreres som stolpe på langsiden på en multibane. Hvis standeren f.eks. skal placeres bag et hockeymål, kan denne bestilles med en anden udhængslængde, så man sikrer normens 60 cm.
Herudover kan man frit justere kurvens højde. Hvis det er mindre børn der bruger standeren kan man jo fravige de obligatoriske 3,03 meter, og sænke højden.

Download datablad: Basketstander over mål
Download datablad: Basketstander

 

Du kunne også være interesseret i...