Skip to main content
          Kontakt

Hvem er alutoys?

alutoys vision er at udvikle, producere og sælge udendørs institutionsprodukter af en solid kvalitet, med stor brugsværdi og høj produktsikkerhed på et bæredygtigt grundlag.
alutoys er en dansk producent af udendørs institutionsprodukter. Vi startede i 2005 med vores aluCAR, men har løbende udviklet vores produktportefølje til en bred vifte af forskellige spændende udendørsprodukter og koncepter.
Vore produkter skal opfylde mindst et af nedenstående punkter.

  • aktivering
  • action, sjov og leg
  • udvikling af sociale- og praktiske færdigheder
  • praktisk og let håndterbart

alutoys ønsker at være vore kunders foretrukne valg, gennem et konkurrencedygtigt prisniveau, kvalitet, produktsikkerhed, kort leveringstid, høj leveringssikkerhed, et generelt højt serviceniveau og fleksibilitet.

alutoys produkter er alle produceret efter gældende standards. Legetøjsdirektivet DS/EN 71-xx/ EN1176-1/7 og Multibanestandard DS/EN15312+A1. Alle produkter er CE-mærkede og enkelte TÜV/GS godkendte.

Vi har valgt også at bidrage til en bedre verden gennem:

  • Produkter med en høj grad af genanvendelighed og lang levetid.
  • Reduktion og kompensering for CO2 udledning.
  • Et trykt, sundt og udviklende arbejdsmiljø.
Socialt- og miljømæssigt ansvar

Vi tager ansvaret alvorligt!

alutoys tager sit sociale- og miljømæssige ansvar alvorligt.
I vores egen produktion lægger vi stor vægt på arbejdsmiljø og sikkerhed, og forsøger at undgå ensidige gentagende arbejdsbelastninger gennem planlægning af en afvekslende og udfordrende arbejdsdag.
En del af vores produktion er baseret på out-sourcing og indkøb, og her ligger fokus på et omhyggeligt valg af professionelle samarbejdspartnere, hvor der handles i respekt for medarbejdere, sikkerhed og miljø.
Vi accepterer ikke børnearbejde, tvangsarbejde, køns-, race- og religiondiskriminering eller brud på love og bestemmelser.
Vi forsøger løbende at optimere og spare på energien (f.eks. er alt lys på fabrikken skiftet til LED), og vi genbruger i stor udstrækning alt modtaget emballage.

Vi bruger meget aluminium. Aluminium er meget velegnet til genbrug. Det kan omsmeltes med et beskedent energiforbrug og får de oprindelige egenskaber.

Vi bruger også meget træ, og anvender kun bæredygtigt FSC-certificeret træ.

alutoys-produkter er dansk produceret og holder i rigtig mange mange år, hvilket er en positiv ting for vores fælles miljø, og det er samtidig en god ting, for vores slutbrugeres økonomi.

Køb og behold – i stedet for – køb og smid væk !

 

Vi tror ikke, vi kan redde verden, og det kan Danmark alene heller ikke, men vi synes, at vi alle har en forpligtelse til, at tænke på næste generation og opføre os miljømæssig – og generelt – forsvarligt.

 

Reducering af CO2-udledning

Vi planter en alutoys-skov !

alutoys seneste tiltag er etablering af en lille “skov”, hvor vi bl.a. planter træer i forbindelse med kunde- og leverandørbesøg, forskellige events, samt for vore medarbejdere. Alle træer er registreret med navn og dato. Dette er et af vore tiltag for at sikre et bedre miljø og en kompensation for vores generelle CO2 udledningen.

Det allerseneste tiltag er skift til grøn strøm fra natur-energi.